GINGER ROOT Radacina de Ghimbir 500 mg 90 caps - În răceală, acționează asupra plămânilor, stomacului și splinei. Indigestia poate fi tratată cu Ghimbir. Este calmant pentru durerile abdominale, ajută digestia, elimină gazele, dă poftă de mâncare, neutralizează toxinele. Vă poate scăpa de un sughiț

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

GINGER ROOT Radacina de Ghimbir 500 mg 90 caps
Pret RON: 49,00 RON

EURO: 10.50 EURO / USD: 12.87 USD / CAD: 16.05 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)
 

 

GINGER

Radacina de Ghimbir

500 mg

90 capsule

Ghimbirul (Zingiber officinale), denumit popular și „ghimber” sau „gingiber”, este numele dat unei plante erbacee din regiunile tropicale, cu rizom aromatic bogat în uleiuri eterice. Este o specie perenă care are nevoie de o temperatură ridicată și constantă precum si de o umiditate permanentă pentru a se dezvolta corespunzător. Rizomul de ghimbir are o forma neregulată, contorsionată si e noduros, atingând până la 5-6 centimetri în lungime. Ghimbirul e deosebit de pretuit în bucătăriile orientale din India, Malaezia, Nepal, Bangladesh etc. Un nume alternativ al ghimbirului, introdus de turci în Moldova și Muntenia a fost cel de 'piper alb'. Denumirea de ghimbir a fost folosită mai ales în Banat și Ardeal provenind din maghiarul gyömber, iar apoi s-a impus în intreaga tară. În fostele colonii britanice, cum ar fi Canada, Australia, Jamaica, Kenia, se consumă o așa-zisă "bere" din ghimber (ginger beer) care de fapt este o băutură ne-alcoolică, răcoritoare.

Substantele active importante pe care le contine ghimbirul sunt compusi specifici numiti gingeroli, fenoli, ulei volatil.

ACTIUNE:

În răceală, actionează asupra plămânilor, stomacului si splinei.

Indigestia poate fi tratată cu Ghimbir. Este calmant pentru durerile abdominale, ajută digestia, elimină gazele, dă poftă de mâncare, neutralizează toxinele.  Vă poate scăpa de un sughit rebel, greată sau vomă, ori chiar de o toxiinfectie alimentară.

Ghimbirul este folosit, adesea, ca antidot în caz de rău de mare. Este întrebuintat, de asemenea, pentru combaterea răului de altitudine, de masină, de miscare de rotatie. Ghimbirul actionează si împotriva stărilor de vomă, greturilor, deranjamentelor stomacale sau intestinale.

În China, este cunoscut ca antiastmatic de peste 3000 ani

COMPOZITIE:

Radacina de Ghimbir (Zingiber officinale)...............500 mg

 

ADMINISTRARE:  1-2 capsule in caz de nevoie

 

Pret RON: 49,00 RON

EURO: 10.50 EURO / USD: 12.87 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka