LEMN DULCE DGL Plus 760 mg100 tab - Dgl plus,reflux gastro esofagian, hiperaciditate, crampe stomacale, ulcer gastric, tonic feminin, lemn dulce, hiperaciditate, intarire sani, dismenoree

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

LEMN DULCE DGL Plus 760 mg100 tab
Pret RON: 77,00 RON

EURO: 16.50 EURO / USD: 20.23 USD / CAD: 25.23 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

DGL Plus G.E.R.D. Support 

(Glycyrrhiza glabra) (Lemn Dulce)

 

Licorice de-glicirhizinata

Eficient contra Refluxului Gastro-Esofagian cauzat de Gastrita

 

760 mg

100 tablete masticabile

 

100% Naturala

Poarta ştampilele de calitate: QCM şi ISO 9001

Produs notificat de Institutul National de Cercetare - 
Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare -
IBA Bucuresti - AVIZ DE NOTIFICARE Nr.4893 / 2010

 

 

STOMAC: Hiperaciditate, Crampe stomacale, Reflux gastroesofagian, Ulcer gastric

TONIC FEMININ: Intarirea sanilor, Dismenoree, Mentinerea formelor si supletii feminine dupa menopauza

Disconfortul Stomacal

Nu cred ca exista persoana care sa nu fie familiara cu disconfortul stomacal. Acesta poate lua diferite forme de la aciditate, dureri de stomac, reflux acid. Desigur ca la acestea se adauga bolile cronice sau acute: gastrite, ulcer etc. Disconfortul stomacal este de obicei produs de imbalanta dintre secretia de acid gastric si abilitatea stomacului de a se proteja impotriva iritatiei produse de acid. Prezenta unor bacterii nocive poate de asemenea sa fie o cauza.  Apararea stomacului consta in secretia la nivelul peretelui stomacal a unei substante numite mucin produs de milioane de celule mucozale aflate in peretele stomacal.

 

Medicamentele de sinteza tind in general sa reduca aciditatea prin neutralizarea acesteia dar acidul este necesar insa digestiei. In cazul durerilor create de hipoaciditate sau ulcer se administreaza medicamente care “badijoneaza” mucoasa stomacala, din nou insa interferand cu digestia normala. Desi aceste medicamente rezolva temporar simtomele ele au de obicei efecte secundare daunatoare cand sunt administrate pe termen mai lung.

 

Caracteristici si beneficii ale Licoricei DGL

Flavonoizii din compozitie ajuta la inhibarea secretiei excesive de acid in stomac

Mareste fluxul sanguin la nivelul celulelor mucozale ale peretelui stomacal

Promoveaza secretia de substanta mucosala protectoare a peretelui stomacului

Promoveasa cresterea de noi celule mucozale

DGL este de-glicirhizinat pentru a evita efectele secundare

DGL este usor de administrat sub forma de tablete masticabile

Cum actioneaza Licoricea?

Licoricea (Glycyrrhiza glabra) (Lemn Dulce) a fost utilizate intens ca o alternativa a antacizilor sintetici si a medicamentelor anti-blocante. Succesul acestui medicament natural consta in faptul ca nu inhiba complet producerea de acid gastric si nici nu neutralizeaza aciditatea stomacala. Mai degraba actioneaza prin stimularea stomacului sa foloseasca mecanismele proprii de aparare. Licoricea stimuleaza atat secretia de mucin cat si dezvoltarea de noi celule mucozale prin marirea fluxului sanguin la nivelul celulelor peretelui stomacal. Totodata, studiile au aratat ca Licoricea este eficienta in inhibarea replicarii unor bacterii intestinale nocive cum ar fi Helicobacter pylori.

Unul din impedimentele utilizarii ca atare a licoricei pe termen lung este o substanta continuta de aceasta numita glicirhizina care poate sa conduca la cresterea tensiunii arteriale si a retentiei de apa. Daca insa se inlatura glicirhizina, aceste efecte secundare nedorite sunt de asemenea eliminate.

DGL este Licorice  de-glicirhizinata adica Licorice din care s-a eliminat substanta nociva glicirhizina

DGL ofera astfel  o modalitate naturala, sigura si eficienta  de rezolvare a problemelor care afecteaza stomacul.

Un studiu dublu orb cu placebo a conclus ca 16 persoane cu afectiuni stomacale serioase au inregistrat o imbunatatire medie de 78% in urma administrarii de 360 mg de DGL de 3 ori pe zi (la cele 3 mese principale). Un alt studiu a conclus ca DGL administrata in doza de 760 mg de 3 ori pe zi este la fel de eficienta ca medicamentul alopat (Tagamet) (cimetidina) fara a avea insa efecte secundare.

DGL actioneaza efectiv doar daca este mestecata bine in gura pentru a se amesteca bine cu saliva. Pentru a o potenta, Organika a adaugat si  15 mg de radacina de Ghimbir care este un adjuvant digestiv utilizat in unele bucatarii si drept condiment care ajuta la digestie.

Licorice: Un tonic Feminin !!!!

Licorice este larg utilizata in special in China si pentru: intarirea sanilor, dismenoree, mentinerea formelor si supletii feminine dupa menopauza

COMPOZITIE (per tableta)

Licorice (Glycyrrhiza glabra)  de- glicirhizinata (din radacina)  4:1......190x4=380 mg

ADMINISTRARE:

1-2 tablete pe zi cu 20 minute inainte de a manca. Se va mesteca bine in gura cu saliva inainte de a se inghiti

 

ATENTIONARI: A nu se administra femeilor gravide sau care alapteaza.

Pentru a evita interferenta cu medicatia alopata, consultati un doctor inainte de administrare daca sunteti sub tratement alopat pentru: diabet, hipokalemie (lipsa de potasiu), rinichi, ficat, impotenta, hipertensiune arteriala sau boli cardiace, administrati tratmente hormonale sau cu inhibitori MAO.

Referinte  

 

1.      Snow J. Monograph: Glycirrhiza glabra Leguminacae The Protocol Journal of Botanical Medicine 1996;Winter:9-14.

 

2.      van Marle J, AarsenPN, LindA, et al. Deglycyrrhizinised liquorice (DGL) and the renewal of rat stomach epithelium. EurJPharmacol1981;72:219-25.

 

3.      Beil W, BirkholzC, Sewing KF. Effects of flavonoids on parietal cell acid secretion, gastric mucosal prostaglandin production and Heliobacter pylori growth. ArzneimForsch1995;45:697-700.

 

4.      Turpie AGG, RuncieJ, ThomsonTJ. Clinical trials of deglycyrrhizinated liquorice in gastric ulcer. Gut 1969;10:299-302.

 

5.      Morgan AG, McAdam WA, Pacsoo C, et al. Comparison between cimetidine and caved-s in the treatment of gastric ulceration, and subsequent maintenance therapy. Gut 1982;23:545-51.

 

6.      Stormer FC, ReistadR, AlexanderJ.Glycyrrhizicacid in liquorice- evaluation of a health hazard. FdChemToxic 1993;31:303-12

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Pret RON: 77,00 RON

EURO: 16.50 EURO / USD: 20.23 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka