PECTINA 330 mg 90 caps - Pectina din mar dreneaza bila, hraneste flora bacteriana buna, dischinezie biliara, bila lenesa, colesterol, ulcer, colita constipatie, colon, intestine

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

PECTINA 330 mg 90 caps
Pret RON: 56,00 RON

EURO: 12.00 EURO / USD: 14.71 USD / CAD: 18.35 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

Apple_Pectin.jpg

 

 

 

PECTINA

 Extrasa din coaja de mar

330 mg/90 Capsule

Fabricatde Organikaconf. Standardelor de calitate: QCM si ISO 9001

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti - Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului; Aviz de Notificare nr. 6357 / 2012

Dreneaza Bila

Colesterol, Ulcer, Colita, Dischinezie Biliara, Bila Lenesa

Hraneste si intretine flora bacteriana buna

 

Pectina (extrasa din coaja de mar) este o fibra solubila nedigerabila. Pectina este un regulator al tractului intestinal cu toate beneficiile pe care le aduce sanatatii un intestin in buna functiune. De aici si zicala “un mar pe zi te fereste de doctor”. Pectina hraneste si intretine flora bacteriana buna ca de exemplu Acidofilus.

 

 

Cercetatoriide la Universitateadin Californiaau descoperit ca pectina extrasa din mar actioneaza ca un antioxidant impotriva actiunii colesterolului in circuitul sanguin. Cercetatorii sustin ca persoanele care mananca grasimi trebuie sa suplimenteze cu pectina. Pectina se ataseaza sarurilor biliare si contribuie la microrarea colesterolului, inhiband totodata absorbtia grasimilor.

 

Pectina este un adjuvant folositor in curele de slabire.

 

Cercetatorii Japonezi sustin ca pectina micsoreaza sansele aparitiei cancerului la colon deoarece pectina ajuta la curatirea tractului inestinal. Pectina este un adjuvant de valoare si in tratarea altor forme de cancer.

 

Pectina dreneaza Bila. Pectina mareste aciditatea din intestinul gros. Pectina este de asemenea indicata in cazurile de ulcer sau colita. Exista de asemenea evindenta ca pectina ajuta in boala diabetica.

 

COMPOZITIE

 

Pulbere de Pectina extrasa din mar……………330 mg

 

ADMINISTRARE

 

1-3 capsule pe zi cu putin inainte sau in timpul mesei.

 

 

 

 
 

 

Pret RON: 56,00 RON

EURO: 12.00 EURO / USD: 14.71 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka