L-TIROSINA 500 mg 90 caps - L-Tirosina , aminoacid necesar in producerea de neuro-transmitatorilor incluzind epinefrina si dopamina,efect pozitiv si asupra sistemului nervos central,tiroida,oboseala,depresie, stres,lipsa de energie

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

L-TIROSINA 500 mg 90 caps
Pret RON: 86,00 RON

EURO: 18.47 EURO / USD: 21.69 USD / CAD: 27.75 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)


 

l_tyrosine.jpg

L-TIROZINA

(L-Thyrosine) (Tirosina)

Amino-acid pur

500 mg/ 90 capsule

 

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti 
Certificat de Notificare Seria:AA / Nr.1436 / 2007

 

Puritate Garantata de Organika

Poarta  ┼čtampilele: GMP si ISO 9001

Afectiuni Tiroida, Oboseala, Stres, Depresie, Lipsa de: energie, putere de munca, apetit sexual, concentrare, putere mintala

L-TIROSINA (L-Thyrosine) este un Amino-acid precursor direct al Tiroxinei (Thyroxine), un hormon Tiroidian Primar, si al D-Fenilaninei (D-phenynalin, un altt hormon Tiroidian. Tiroxina mareste rata metabolica si controleaza rata de crestere (growth rate).

L-Tirosina este un amino-acid necesar in producerea de neuro-transmitatori incluzind epinefrina si dopamina. L-Tirosina are un usor efect pozitiv si asupra sistemului nervos central.

Pacientii cu deficit de Tiroxina au simptome printre care: crestere ponderala, maini si talpi reci si un metabolism bazal scazut.

L-Tirosina asista in optimizarea nivelelor de Hormoni Tiroidieni, induce o senzatie de multumire, ajuta la marirea puterii de concentrare si efort mintal.

L-Tirosina se foloseste si la tratarea starilor de depresie, lipsa de energie, de putere de munca, oboseala, lipsa de apetit sexual, metabolism scazut, stres. De asemenea, reduce apetitul.

COMPOZITIE: Amino-acid L-Tirosina pur (Organika)................500 mg

ADMINISTRARE: 500-1500 mg/zi (1-3 capsule pe zi) intre mese. In hipotiroidism mai avansat se recomanda cite 2 capsule de doua ori pe zi intre mese.

 

ATENTIONARI: Consultati un doctor daca administrati dopamina, hormoni tiroidieni, anticonceptionale sau daca suferiti de hipertiroidism sau boala lui Basedow Graves

 

 

Pret RON: 86,00 RON

EURO: 18.47 EURO / USD: 21.69 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka