ACAI-Forte 5.000 mg 90 caps - Acai Forte, stimuleaza sistemul imunitar, ajuta in cura de slabire, reface depozitele energetice ale ficatului ,elimina toxinele din organism, bogat in minerale si aminoacizi

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

ACAI-Forte 5.000 mg 90 caps
Pret RON: 83,00 RON

EURO: 17.81 EURO / USD: 21.85 USD / CAD: 27.13 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)
ACAI-Forte 5.000 mg/90 caps Antioxidant Natural

ACAI 5000 - Forte

Pomisoare Braziliene

Extract Liofilizat prin procedura farmaceutica

100% Purificat

Contine cu peste 300% mai multi antioxidanti decat alte fructe

O SURSA DE ANTIOXIDANTI si NUTRIENTI

Unic pe piata la o Concentratie x10

5.000 mg/90 cps

Fabricat in Canada - norma GMP/QCMS

ACAI  Pomisoare Braziliene: Actiune

 

Produs notificat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE
AVIZ de NOTIFICARE nr. 4709 /2010

contine antioxidanti, foarte importanti pentru eliminarea toxinelor din organism;

  • bogat in Vitamine, Minerale si Aminoacizi
  • stimuleaza sistemul imunitar;
  • ajuta in cura de slabire
  • reprezinta sursa de fier precum si de alte vitamine si minerale, protejand impotriva anemiei dar si a altor dereglari metabolice datorate carentelor de vitamine si minerale;
  • reface depozitele energetice ale ficatului.


Açai Berry (Euterpe oleracea) sau Pomisoare Braziliene este un alt fruct tropical care a castigat recunoastere internationala pentru fenomenalele beneficii pentru sanatate. Studii stiintifice au aratat in ultimul deceniu ca Acai are puternice proprietati antioxidante si un profil nutritional care include uleiuri Omega esentiale, Vitamina E, fosfor si o abundenta de polifenoli. Valoarea ORAC (Capacitatea de Absorbtie a Radicalilor de Oxigen) reprezinta capacitatea antioxidanta, de reducere a radicalilor liberi. Cu cat valoarea ORAC este mai mare cu atat mai multi antioxidanti circula in organism atacand radicalii liberi. Mai jos este un grafic comparativ al Valorii ORAC pentru diferite legume si fructe. ACAI are cea mai mare valoare ORAC.

ACAI_orac.gif
.

Acai Pomisoare Braziliene (Euterpe oleracea) este o sursa particulara de flavonoizi care sunt gasiti in proportie de 33 ori mai mult decat in vinul rosu. In plus, fructul de Acai contine din abundenta polisteroli care sunt utilizati curent in tratamentul simptomelor asociate cu hipertensiunea. Acai este folosit la tratamentul unui mare numar de boli precum artrita, inflamari, boli cardiovasculare, potenta, deficiente nutritionale si intarzierea imbatranirii. Fructul de Acai contribuie la scaderea riscului de boli de inima, scade colesterolul, trateaza diabetul retinopat, fibrocistita si imbunatateste imunitatea.

Comparativ cu laptele de vaca crud, pulpa fructului acai contine de 3 ori mai multe lipide, de 7 ori mai multi carbohidrati, de 118 ori mai mult fier, de 9 ori mai multa vitamina B1, de 8 ori mai multa vitamina C, cu 50% mai mult fosfor si aceleasi cantitati de proteine si calciu.

De asemenea, la concentratia ce 10x1 are de peste 300 de ori mai multe vitamine si antioxidanti decat strugurii si de 20 de ori mai multe decat afinele.

Consumul de acai ne ajuta sa ne pastram inima sanatoasa, fructul fiind o buna sursa de antocianine, compusi ce se afla si in vinul rosu.

Antocianinele sunt componente care regleaza colesterolul. Colesterolul ridicat in sange prezinta un risc mare pentru boala de inima coronara si principala cauza mortala in SUA. Faptul ca 490.000 de Americani mor de boli cardiov-asculare in fiecare an costand peste $60 miliarde anual in costuri medicale si productivitate pierduta.

Regland si reducand colesterolul prin dieta inseamna prelungirea vietii si reducerea cheltuielilor medicale. Alimente cu colesterol scazut si exercitiul fizic sunt numai o parte a programului natural de prevenire si reducere a riscului bolilor cardiovasculare. Consumarea de alimente bogate in componente care reduc colesterolul, hipertensiunea si contin antioxidanti completeaza acest program. Açaí este un excelent exemplu de astfel de aliment functional.

Bogat in calciu, Açaí are numeroase beneficii pentru sistemul cardiovascular, reduce osteoporoza si riscul de cancer de colon si de sani. Vitamina E din Açaí este esentiala pentru regenerarea tesuturilor. Continutul mare de fibre accelereaza procesele intestinale reducand riscul de cancer de colon.

Substantele prezente in ACAI sunt: polifenoli antociani precum cianidin-3-glucozide, cianidin-3-rutinozide, acizi grasi Omega-3/6/9, beta-sitosterol (un imunomodulator), vitamine, fibre, proteine, potasiu, calciu, fosfor, cupru

 

COMPOZITIE (per Capsula):

Fiecare capsula contine: Acai Berry (Euterpe oleracea)………………….5.000 mg

(500 mg de Extract Liofilizat (Freeze Dried) concentratie 10:1 echivalentul a 5 grame de fruct deshidratat si decelulozat)

ADMINISTRARE: 1-2 capsule pe zi

 

 

 
 

 

Pret RON: 83,00 RON

EURO: 17.81 EURO / USD: 21.85 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (2)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka