ACID ELAGIC RODIE - Acid Elagic,anti carcinogen, anti mutagen, anti viral, cancer, hepatita, lupus

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

ACID ELAGIC RODIE
Pret RON: 79,00 RON

EURO: 16.95 EURO / USD: 20.80 USD / CAD: 25.82 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

ORG_POMEGRANATE.jpg

ACID ELAGIC

din

POMEGRANATE - RODIE (Punica granatum)

Standardizat la 45% Acid Elagic

225 mg/60 capsule

 

 

 

Produs notificat de Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti 
Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului - Aviz de Notificare nr. 5887 / 2011

Anti-carcinogen, Anti-mutagen, Anti-cancerigen, Anti-viral

CANCER, HEPATITA, LUPUS

Fructul si semintele de Pomegranate (in romaneste: Rodia) contine un complex de antioxidanti si proantocianidine, una dintre cele mai importante fiind acidul elagic.

Cancerul poate exista in organism nedetectat fie "latent" fie "incipient". O cura de Acid Elagic o data sau de doua ori pe an poate face parte dintr-un protocol adjuvant in preventia cancerului. Dar nu numai atat. Extractul de Pomegranate contine si alti antioxidanti necesari mentinerii sanatatii generale.

Acidul elagic poate induce apoptoza (moartea celulelor maligne) in cancere de piele, san, colon, pancreas, esofag, ficat, prostata, cervical, uter. Este de asemena util in leucemie.

O noua publicatie, Ghidul Societatii Americane a Cancerului (American Cancer Society) privind Metodele Alernative si Complementare in tratamentul Cancerului, arata ca Acidul Elagic este un supliment natural foarte promitator intru-cit poate conduce la apoptoza  (moartea celulelor canceroase) fara sa afecteze celulele normale.

Acidul Elagic este un compus fenolic care inhiba multiplicarea celulelor canceroase si totodata previne aparitia si dezvoltarea celulelor canceroase la persoanele cu predispozitie pentru cancer.

Un studiu de 9 ani efectuat de catre Dr. Daniel Nixon la Institutul Holliger din Universitatea Carolinei de Sud pe un grup de 500 de pacienti a conclus ca Acidul Elagic conduce la arestul G in 48 de ore (inhibind si oprind diviziunea celulara canceroasa) si apoptoza  (moartea programata a celulei canceroase) in 72 de ore.

Acidul Elagic promoveaza detoxificara carcinogena prin stimularea diferitelor izoforme ale enzimei glutation-S-transferaza in hepatoma (cancer la ficat) (Barch si Rundhaugen, 1992). Un alt mecanism prin care acidul elagic poate inhiba initierea tumorii este prin distrugrea metabolitilor carcinogenilor (Tanaka).

Chimioterapia, radiatia si alte tratamente conventionale omoara atit celulele canceroase cit si celulele normale distrugind astfel sistemul imunitar. Se pare ca Acidul Elagic vizeaza doar celulele canceroase.

Doze recomandate de Acid Elagic:

a)       Adjuvant in preventie: 90 mg/zi

b)     Adjuvant terapeutic: minimum 180mg/zi

COMPOZITIE:

Pomegranate Extract ………......225 mg

     Standardizat sa contina 40% Acid Elagic (90 mg)

ADMINISTRARE:

 1-2 capsule/zi pe stomacul gol sau conform indicatiilor specialistului nutritionist

 

 

 
 

 

Pret RON: 79,00 RON

EURO: 16.95 EURO / USD: 20.80 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka