ACID HIALURONIC 300 mg - Acidul Hialuronic,lubrefiaza articulatiile, actioneaza contra ridurilor, lubrefiaza intregul organism, recomandat in coxartroza,reumatism,osteoporoza,Provita Nutrition

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

ACID HIALURONIC 300 mg
Pret RON: 132,00 RON

EURO: 28.32 EURO / USD: 34.75 USD / CAD: 43.15 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

PVN_HYA_300.jpg

ACID HYALURONIC  HYA-300
( HIALURONIC ) Super-Potent

Sintetizat din complex colagenic extras din creasta de cocoş!

90 capsule/300mg

Lubrefiantul Esential al Tesuturilor Conectante

Lubrefiaza Articulatiile

Actioneaza Contra Ridurilor

Lubrefiaza intregul organism

Recomandat in coxartroza

 

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti
CERTIFICAT NOTIFICARE Seria: AA nr.3128/2009

Fabricat in Canada conform Normei GMP

 

Acest produs nu contine Acid Hialuronic sintetic

Sintetizat din colagen extras din creastă de cocoş

 

Actioneaza sinergic impreuna cu COLAGEN DIN SOMON SALBATIC pentru reducerea accelerata a ridurilor

Lubrefiaza articulatiile (artroza, coxartroza, gonartroza)


Acidul Hyaluronic (de asemenea denumit Hyaluronan sau in Romaneste Hialuron) este o componenta esentiala a tesuturilor conectante. Absenta lui conduce la uzura tesuturilor prin frecare. Cea mai evidenta consecinta este lipsa lubrefierii incheieturilor care conduce la frecarea “os-pe-os” conducind la macinarea oaselor insotita de dureri articulare. La nivelul pielii absenta lui conduce la fenomenul de inbatranire prin deshidratatre si aparitia de riduri si cute.
 

Datorita structurii sale, acidul hialuronic formeaza la nivelul pielii un film invizibil, transparent si elastic, actionand in acelasi timp in profunzime, la nivelul tesuturilor precum si la nivelul cartilajelor articulatiilor. Rolul sau este de a mentine cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere si sanatoase: supletea, elasticiatea si tonicitatea.

La nivelul articulatiilor, mentine elasticitatea si supletea cartilajelor actionand totodata si ca un "lubrefiant". In combinatie cu Colagenul (de exemplu Colagenul de tip 1 extras din piele de Somon) duce la regenerarea pielii, tesuturilor si cartilajelor de la articulatii. In cazuri mai grave de osteoartrita se poate asocia sinergic si cu Glucozamina si/sau Codroitin.

Lipsa acidului Hyaluronic conduce si la alte afectiuni in afara de artrita si osteoartrita cum ar fi: prolapsul valvei mitrale a inimii. Dar nu numai atita. Lipsa acidului Hyaluronic conduce la afectiuni ale retinei ochiului (detasarea retinei), Contractii musculare, Rahitism scheletic, Glaucom, Keratoconus, Fibromialgie, Acrogeria (ridarea premature a pielii), Sindromul imbatranirii premature, Hernii, Imbatrinirea cartilajelor.

Acidul Hyaluronic a fost poreclit  “cheia de la fântâna tineretii” deoarece s-a constatat ca persoanle care consuma mari cantitati de acid Hyaluronic traiesc mult mai lung. Acidul Hyaluronic lubrefiaza pielea, ajuta pielea sa retina umiditatea, elimina ridurile fine si grosiere.

Peste 80% din persoanele peste virsta de 50 de ani sufera intr-un fel sau altul de Artrita sau Artroza. Acidul Hyaluronic trateaza efectiv Artrita si lubrefiaza articulatiile in cazurile de artroza (coxartoza, gonartroza). Reduce inflamatia, stimuleaza cresterea tesuturilor conectante si a cartilajelor de la incheieturi, lubrefiaza incheieturile. Efectele se fac simtite rapid dupa inceperea suplimentarii cu Acid Hyaluronic.

COMPOZITIE:

· Complex Proteic Colagenic….................300 mg

continand 15% Acid Hyaluronic……...45 mg

(Extras din creasta de cocos)

(Acidul Hyaluronic este  esential pentru lubrefierea articulatiilor si contra fenomenului de imbatranire/ridare al pielii)

Beneficii ale suplimentãrii cu Acid Hyaluronic

 

·Efect cosmetic: Hidratarea pielii dinspre interior spre exterior, rectificind astfel ridurile.

 

·Efect anti-artritic: lubrifica articulatiile in special la genunchi si şolduri.

 

· Efect rejuvenant, anti-imbatranire: pentru barbatii si femeile intre 30 si 40 de ani care incep sa vada in oglinda semnele imbatranirii.

 

ADMINISTRARE:

INTRETINERE: 1-2 capsule/zi

ARTRITA CRONICA, COXARTROZA: cate 2 capsule de 3 ori pe zi timp de 10-15 zile (poate fi asociat si cu COLAGEN DIN SOMON 1-2 capsule de 3 ori pe zi sau cu GLUCOZAMINA 500 mg,  1 capsula de 3 ori pe zi)

ANTI-RID: Efecte rapide: 1 capsula de 3 ori pe zi de preferinta asociata cu 1 capsula de 3 ori pe zi de COLAGEN DIN SOMON SALBATIC

 

 

 

 
 

 

Pret RON: 132,00 RON

EURO: 28.32 EURO / USD: 34.75 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka