AMINOMIX COMPLEX AMINOACIZI 240 Comp - Aminomix,cura detoxifiere metale grele, aminoacizi, calitate premium, proteina, complex aminoacizi

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

AMINOMIX COMPLEX AMINOACIZI 240 Comp
Pret RON: 190,00 RON

EURO: 40.76 EURO / USD: 50.02 USD / CAD: 62.11 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)
NR_Aminomix.jpg

AMINOMIX

 

BCAA

Complex de Aminoacizi cu Catena Ramificata

(Branch Chain Amino Acids)

Extrasi exclusiv din Lactalbumina

SUB FORMA LIBERA

 

Calitate Premium

 

240 Comprimate

 

Fabricat in Canadaconf. GMP

       Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti
      Certificat de notificare Seria: AA/1474/15.10.2007

 

Multi Aminoacizi ieftini de pe piata sunt fabricati prin simpla izolare a proteinei fie din soia fie din zer (Lactoferina). Prin urmare nu se poate garanta un dozaj precis de aminoacizi, nici chiar prezenta tuturor aminoacizilor esentiali. AMINOMIX este extras din Lactalbumina (albus de ou) asigurandu-se prezenta tuturor aminoacizilor in proportiile determinate ca fiind optime pentru consumul uman.

 

FOARTE IMPORTANT: Pentru ca un aminoacid sa fie bio compatibil trebuie sa fie produs sub forma libera in care caz trebuie sa aiba litera "L" in fata; de exemplu L-Arginina nu doar Arginina etc... Sub forma legata (ne-libera) este practic inutil deoarece nu se absoarbe.

 

Acest produs fabricat de New Roots prin hidrolizare din lactalbumina este de Calitate Premium asigurand dozajul  si bio-absorbtia amino-acizilor din compozitie

***

 

Importanta Aminoacizilor este in general neglijata de multi oameni, uneori chiar si de catre cei mai “constiinciosi”

*

Aminoacizii sunt esentiali in cura de detoxificare Metale Grele

 

Aminoacizii esentiali sunt acei aminoacizi care nu pot fi sintetizati de organism si trebuie adusi fie prin alimentatie fie prin suplimentare.

Aminoacizii ne-esentiali, in ciuda denumirii sunt de fapt la fel de importanti dar ei pot fi insa sintetizati de catre organism, bineinteles daca organismului i se dau ingredientele necesare si daca organismul este "sanatos" si poate sa-i sintetizeze din proteine

Proteinele sunt componentele structurale si functionale ale materiei vii. Indeplinesc numeroase functii in organismul uman: sunt necesare pentru formarea, dezvoltarea, si regenerarea tuturor tesuturilor, intervin in imunitatea organismului, in transportul substantelor nutritive si a oxigenului in organism. Majoritatea hormonilor si enzimelor sunt proteine.

 

Proteinele sunt alcatuite din aminoacizi. Unii sunt esentiali pentru viata. Aminoacizii esentiali nu pot fi sintetizati de catre organism si trebuie adusi zilnic direct din alimente. Aminoacizii ne-esentiali, in ciuda denumirii lor, sunt la fel de importanti dar pot fi sintetizati de catre organism cu conditia sa i se ofere o alimentatie adecvata si organismul sa fie sanatos, adica sa fie capabil sa-i sintetizeze. Pentru sinteza proteinelor organismul are nevoie de aminoacizi esentiali si neesentiali în anumite proportii. Toate proteinele sunt alcatuite din aceiasi aminoacizi, difera insa ordinea de legare a acestora, ceea ce detemina si activitatea specifica a proteinelor. 

 

Prin alimentatia obisnuita este aproape imposibil sa obtinem toti aminoacizii atat cei esentiali cat si cei ne-esentiali in proportiile necesare. De aceea suplimentarea cu aminoacizi a devenit o cerinta stringenta pentru omul contemporan.

Aminoacizii sunt indispensabili pentru cei care practica body building sau haltere in mod serios. Efectul benefic al aminoacizilor il vor simti si sportivii care trebuie sa faca fata unor solicitari fizice de rezistenta (cros, maraton, inot, fotbal etc.).

Aminoacizii au efect chelatinator adica "se leaga" de metalele grele acumulate in organism si ajuta in felul acesta la eliminarea lor.

La adulti, necesarul zilnic de proteine este de cca.45g. Un adult care practica un sport de tipul haltere, culturism, In greutate de 80 kg are nevoie zilnic, In medie, de 160- 240 g proteine/kg corp.Consumul optim de proteine pentru un ciclist este de 2,5 g /kg corp, iar In cazul halterofililor sau al celor care practica body building poate ajunge pana la 2-3 g /Kg corp. Aceasta cantitate trebuie sa ajunga esalonat in organism, pe tot parcusul zilei odata cu consumarea meselor.

Eliminarea mesei de dimineata este un obicei nefast pentru organismul uman, fiindca la cei care iau numai doua mese pe zi, energia si proteinele necesare corpului sunt asigurate in mod dezechilibrat si nu mai pot fi utilizate eficient. In aceste situatii suplimentarea cu un complex de aminoacizi dimineata este esentiala.

Oferim o formula completa de aminoacizi extrasi din lactalbumina acestia fiind de cea mai inalta puritate disponibila la ora de fata in Canada. Adoptand totodata forma libera de aminoacizi se asigura o bioabsorbabilitate si o eficienta maxima. (Exemplu L-Arginina = forma libera  fata de Arginina).

 

ADMINISTRARE: 2-4 comprimate pe zi administrate in doua prize, de preferinta cu 30 minute inainte de masa.

 

Lactalbumina Hidrolizata.....850 mg

 

       L- Acid Glutamic     107 mg
       L-Leucina     78 mg
       L-Acid Aspartic     65 mg
       L-Prolina     62,5 mg
       L-Lizina     54 mg
       L-Treonina     42 mg
       L-Izoleucina     39 mg
       L-Valina     36,25 mg
       L-Alanina     28 mg
       L-Serina     27,5 mg
       L-Fenilanina     19 mg
       L-Tirozina     18 mg
       L-Arginina     16 mg
       L-Cisteina     12,5 mg
       L-Glicina     11,25 mg
       L-Metionina     11,25 mg
       L-Histidina     11 mg
       L-Triptofan     10 mg

 

 
 

 

Pret RON: 190,00 RON

EURO: 40.76 EURO / USD: 50.02 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka