ASTRAGALUS 9000 Forte 60 caps - Astragalus,antitumoral, imunostimulator, antiviral, suport pentru chimioterapie, intarirea functiei imunitare, sistem limfatic, sistem ganglionar

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

ASTRAGALUS 9000 Forte 60 caps
Pret RON: 85,00 RON

EURO: 18.23 EURO / USD: 22.38 USD / CAD: 27.79 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

PVN_Astragalus9000.JPG

ASTRAGALUS 9000 MG

Calitate Premium

Potenta Imunitara Terapeutica

Produs super-concentrat!

Cel mai puternic Astragalus de pe piata! 

De peste 17 ori mai potent decat alte Astragalus

Prin Standardizare si/sau Concentrare se asigura potenta compusilor terapeutici.

9000 mg/ capsula

 60 capsule din gelatina de origine vegetala

Fabricat in Canada strict conform normelor GMP

 

                                                     Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE 
                                                                         AVIZ de NOTIFICARE nr. 4434 / 2010

 

 

Prin ce se remarca Astragalus-ul pe care il oferim noi? In primul rand prin dozajul de exceptie, adecvat pentru un uz terapeutic Forte. In al doilea rand prin calitatea sa farmaceutica si prin puritatea de 100%, ceea ce garanteaza maximum de potenta pentru doza administrata. Majoritatea produselor similare de pe piata sunt incapsulate in capsule din gelatina de origine animala (de obicei din bovina). Folosirea de capsule din gelatina de origine vegetala (desi ridica semnificativ pretul produsului) evita insa ingerarea de gelatina animala care poate sa interfereze cu substantele active din Astragalus, micsorandu-le sau posibil chiar anuland unlele din proprietatile acestuia.

 

Antitumoral, Imunostimulator, Antiviral (Virusul Hepatic B si C). Recomandat in Papiloma, Cancer (inclusiv Cervical), Hepatita A, B, C, Streptococ Auriu ( aureus) 

Astragalus este una dintre cele mai complexe plante medicinale cuprinzand o combinatie complexa de polizaharide, glicoside triterpene, flavonoizi, amino acizi si minerale trasoare. Administrat in doze terapeutice, Astragalus reface pana la normal numarul de celule T (o forma specifica de celule albe) la pacientii bolnavi de cancer, SIDA etc..  Polizaharidele din Astragalus stimuleaza activitatea corticala a pituitarei-adrenale si reface numarul de celule rosii fabricate in maduva oaselor in cazul leucemiilor. S-a mai demonstrat de asemenea ca astragalus stimuleaza productia proprie de interferon a organismului fiind astfel util in tratarea bolii Alzheimer, hepatita C, suport pentru chimioterapie si intarirea functiei imunitare.

 

Astragalus ( Astragalus membranaceus) este utilizat de mii de ani in Medicina Traditionala Chineza, uneori in combinatii cu alte imunostimulatoare. Astragalus contine antioxidanti specifici care protejeaza celulele impotriva degradarii de catre radicalii liberi care sunt by-produsi ai conversiei energetice la nivel celular.

Astragalus are o actiuune deosebita in protejarea si intarirea sistemului imunitar in general si are actiuni foarte clare in boli specifice. Pentru sistemul imunitar stimuleaza limfocitele T şi celulele “ucigase naturale” NK, mareste productia  de imunoglobuline (IgA, IgG). Spectrul de actiune imunostimulator este insa mult mai larg incluzand: gripa, infectii ale tractului respirator, hipertensiune arteriala, inflamatii, diabet, boli hepatice inclusiv Hepatita C, Cancer.

Are de asemenea proprietati anti-virale (inclusiv virusurile de Hepatita), anti-bacteriene (inclusiv diferite forme de streptococ) anti-inflamatoare, diuretice (ajuta la eliminarea fluidelor din organism).

In Statele Unite, cercetatorii au condus cu succes  investigatii si au ajuns la concluzia ca Astragalus poate fi un tratament alternativ pentru persoanele bolnave de Cancer  al caror sistem imunitar este compromis de chimio si radio terapie.

Astragalus este de asemenea un tonic general atat pentru femei cat si pentru barbati.

Unic pe piata la potenta de 9.000 mg per capsula si administrat  in dozele zilnice specific stabilite, ASTRAGALUS 9000 este recomandat in afectiunile unde este nevoie de o actiune rapida si puternica.

Pentru intretinere, 1 capsula pe zi de ASTRAGALUS 9000 confera beneficiul sigurantei ca va avea un efect benefic cert.

COMPOZITIE:  

Radacina de Astragalus Membranaceus (450 mg extract 20x1)………..9000 mg 

(contine minimum 20% polizaharide)

ADMINISTRARE:  1-2 capsule pe zi sau dupa sfatul medicului. In cazuri grave doze mai mari ar putea fi necesare. Consultati specialistul.

REFERINTE:

1.  The Journal of Urology 1991;146:486-490.

2.   Virology, March 1992

3.   Immunopharmacology (1990;20)

4.   Journal of Ethnopharmacology (1990)

 

 
 

 

Pret RON: 85,00 RON

EURO: 18.23 EURO / USD: 22.38 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka