BETA CAROTEN Forte si Seleniu - Beta Caroten, cancer, vedere ,par, dantura,oase , leucemie , forte seleniu

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

BETA CAROTEN Forte si Seleniu
Pret RON: 64,00 RON

EURO: 13.73 EURO / USD: 16.85 USD / CAD: 20.92 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

 

BETA CAROTEN Forte 5.000 UI +

SELENIU

 

Produs 100% natural 

 

60 CAPSULE

Fabricat in Canada cf. Normelor cGMP

 

flag.gif

Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si 
Produse ale Stupului Certificat de Notificare nr.7279/21.01.2014

 

ANTICANCERIGEN

Antioxidant pentru: OCHI, PIELE, PĂR, DANTURĂ, OASE

Actiune reparatorie pentru macula si retina oculara

DACA AVETI NEVOIE DE BETA CAROTEN, ACESTA ESTE PRODUSUL CARE VA TREBUIE !

Beta-carotenul (pro-vitamina A) ajunge in organism prin aport alimentar si contribuie la profilaxia si ameliorarea tulburarilor de vedere, creste rezistenta organismului la infectiile cailor respiratorii si este un factor important in mentinerea sanatatii pielii, parului, danturii si gingiilor. De asemenea, participa si la biosinteza imunoglobulinelor (anticorpii), stimuleaza activitatea sistemului imunitar, previne si amelioreaza depigmentarile cauzate de bolile ficatului sau de batranete. Beta-carotenul protejeaza mucoasa nazala, bucala, faringiana, laringiana, traheala si pulmonara fiind un adjuvant evident in tratamentul infectiilor respiratorii, emfizemului pulmonar si hipertiroidismului; accelereaza dezvoltarea fizica si creste rezistenta sistemului osos.
Beta-carotenul are rol si in profilaxia cancerului (prostata, gastric, esofagian, etc.). Beta carotenul reduce riscul aparitiei infarctului miocardic si a stopului cardiac. 

Seleniul este un oligoelement esential. Cel mai important rol al seleniului şi totodată cel mai bine aprofundat de către ştiinţă este acţiunea lui antioxidantă prin care protejează organismul faţă de efectele radicalilor liberi. Seleniul este de asemenea un oligo-mineral esential pentru sistemul imunitar. 

Unele studii privind potentialul anticancerigen al Beta Carotenului Forte:

Studii epidemiologice observationale au aratat consistent ca o dieta bogata in beta caroten este asociata cu un risc redus de cancer la un numar de locatii comune cum ar fi plaman si stomac (van Poppel)

Intr-un studiu clinic cu administrare de supliumente nutritive organizat in perioada Martie 1986-Mai 1991 in China la Linxian (o zona a lumii cu cea mai mare incidenta de cancer esofagian)' s-a inrgistrat o mortalitate semnificativ redusa la pacientii carora li s-a administrat Beta Caroten asociat cu Vitamina E si Seleniu (Blot 1993)

Studii pe animale au indicat ca Beta Caroten poate intarzia sau preveni inducerea de sarcoma si cancer de piele la soarecii expusi la agenti carcinogeni (Smigel)

Efectele inhibitoare ale Beta Carotenului au fost studiate pe sobolani si soareci cu tumori induse prin 4 modele de carcinogeneza. Beta Caroten a redus semnificativ carcinogeneza cancerelor vaginale, cervicale uterine (47%), adenomul pulmonar(46,4%), carcinoma mamara (55,6%) (Aleksandrov)

Beta-Caroten este esential pentru asemenea functii precum: vederea, cresterea, dezvoltarea oaselor, dezvoltarea dintilor, mentinerea sanatatii tesuturilor epiteliale, efect protectiv contra cancerului, suport pentru organele de reproducere, efect de coenzima si suport pentru sistemul hormonal .

COMPOZITIE

Beta caroten...................................................5000 UI

Seleniu (natural din selenometionina)...............100 mcg

ADMINISTRARE:

1 capsula pe zi sau dupa sfatul medicului

RECOMANDARI:

 

Pentru reglarea circuitului Vitaminei A la nivel celular la persoanele cu probleme de vedere se recomanda asocierea cu Luteina (Luteina+Zeaxantina), Vitamina C, Vitamina E8 si Zinc Chelatat

 

Pret RON: 64,00 RON

EURO: 13.73 EURO / USD: 16.85 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (1)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka