LUTEINA Forte cu ZEAXANTINA 45 mg 30 caps - Luteina forte cu zeaxantina trateaza afectiuni oculare, ateroscleroza maculara (oculara),cataracta, miopie,tulburari de vedere, degenerare maculara

Categorii

autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

 

LUTEINA Forte cu ZEAXANTINA 45 mg 30 caps
Pret RON: 87,00 RON

EURO: 18.66 EURO / USD: 22.90 USD / CAD: 28.44 CAD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)
 

 

LUTEINA +

ZEAXANTINA

 

CALITATE FARMACEUTICA

Esterificata din flori de Marigold (Tagetes erecta)

Forma Stabilizata

Cea mai potenta formulatie de pe piata

45mg/ 30 capsule

              Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si 
                Produse ale Stupului Aviz de Notificare Nr. 8712/08.05.2014

PENTRU OCHI SANATOSI

 

Afectiuni oculare, Ateroscleroza maculara (oculara), Cataracta, Miopie,Tulburari de Vedere, Degenerare maculara 

 

AM NEVOIE DE LUTEINA Forte? CAND SI CUM?

O cura de  minimum 1 flacon de LUTEINA Forte o data sau de doua ori pe an nu poate fi decat binevenita oricui care doreste sa-si mentina ochii sanatosi caci Luteina este cel mai eficient si testat clinic antioxidant care actioneaza cu preponderenta la nivel ocular. Gradul de acoperire al luteinei este amplificat prin asociere cu Zeaxantina.

Actiunea LUTEINEI la nivel de macula este amplificata prin asocierea cu Zeaxantina iar la nivel general al ochiului si pentru restul organismului prin asocierea celor doua cu Licopina.

 

Luteina face parte di familia ‘carotenoidelor” si impreuna cu Zeaxantina constituie majoritatea carotenoizilor acumulati in retina. Cerccetarile au demonstrat ca Luteina actioneaza ca niste “ochelari de soare” adica filtreaza lumina ultra-violetă care dauneaza ochiului.

Luteina este un antioxidant deosebit de important in special pentru ochi. Distrugand radicalii liberi, luteina joaca un rol major in protectia antioxidanta a aparatului vizual in special a maculei. Luteina se acumuleaza in doua zone oculare: in pata galbena a retinei (macula) si la nivelul cristalinului, participand la protejarea acestora. Este recomandata pentru prevenirea si tratarea cataractei, pentru contracararea efectelor nocive ale radiatilor ultra-violete, in preventia si tratarea aterosclerozei oculare, si in general la tratarea tulburarilor de vedere inclusiv cauzate de diabetul zaharat.

 

Numeroase studii clinice au demonstrat ca administrarea Luteinei in doze corespunzatoare poate reversa procesele degenerative ale ochiului care conduc la diferite afectiuni oculare sau chiar pierderea vederii.

 

Ultimele cercetari indica faptul ca in macula, pe langa Luteina este prezenta si Zeaxantina, in cantitate mai mica dar cu un rol la fel de important pentru sanatatea ochiului. Luteina si Zeaxantina au rolul de “pigmenti maculari”. Pentru a avea un efect terapeutic, ultimele cercetari recomanda doza terapeutica zilnica de Luteina de 40 mg asociata cu antioxidantul sinergic Zeaxantina in raportul 8:1 - 10:1. De aceea, produsul nostru contine si doza optima de 5 mg de Zeaxantina.

Efectul antioxidant al luteinei se manifesta nu numai la nivelul aparatului vizual, dar si la nivelul altor organe, precum si in cadrul unor lanturi metabolice, putand fi utilizata cu rezultate bune de catre toti cei carora li s-a recomandat consumul de antioxidanti, pentru prevenirea bolilor cardiovasculare, a cancerului de prostata etc. Efectul luteinei este amplificat de licopina, cu consecinte deosebite in ce priveste scaderea colesterolului sangvin si incetinirea sau stoparea degenerarii maculare. (www.sfatulmedicului.ro)

 

COMPOZITIE:

Luteina ester ……………...............40 mg

Zeaxantina ester................................5 mg

 (Extrase, purificate si stabilizate din flori de Marigold  Tagetes erecta)

 

ADMINISTRARE (adulti): 1 capsula pe zi

 

Pret RON: 87,00 RON

EURO: 18.66 EURO / USD: 22.90 USD
(Preturle in EURO si USD sunt calculate cu o zi inainte fata de ziua actuala)

Cant.: + -

Comentarii (0)

Velanatur

Velanatur magazin online produse naturiste, medicamente naturiste, remedii natursite, distribuitor pentru Romania al produselor Provita Nutrition, Organika Health Products, Natures Harmony, New Roots Herbal si alti producatori medicamente si remedii naturiste

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.
Velanatur si reprezentatii ei nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Cititi cu atentie prospectele care insotesc produsele comadate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta.
Viziteaza magazinul Velanatur.ro pe ShopMania
Website Ranking Director WEB Mocka